Oferă un voucher cadou

Voucherul cadou reprezinta cea mai simpla metoda de a face un cadou unei persoane ce adoră produsele realizate manual!


Cum se foloseste voucherul cadou?
Extrem de simplu de folosit, poate fi valorificat la comenzile online folosind codul unic.
Pe fața voucherului este tipărit un Cod Voucher Cadou Vixy, format din 10 caractere alfanumerice. Acest cod trebuie introdus la finalizarea comenzii on-line.
Codul voucherului cadou se va tasta în caseta dedicată și vă va oferi pe loc reducerea corespunzătoare.
Alte detalii:
Voucherul Cadou este valabil pentru o perioada de 6 luni din momentul activarii.
Voucherul Cadou functionează ca o reducere si il veti putea folosi doar la o viitoare achizitie de pe acest magazin on-line.
Voucherele cadou se emit cu ocazia unor promotii speciale sau ocazii aniversare, doar pentru clientii inregistrati, sau pot fi achizitionate separat din oferta Vixy.ro pentru a fi oferite unor terte persoane.
Voucherul Cadou poate fi folosit o singura dată, la o singura comandă. Daca valoarea produselor nu atinge valoarea Cuponului, NU se acorda rest de bani. In cazul comenzilor plasate on-line cu plata ramburs, cuponul cadou va deveni activ numai in momentul in care se primeste confirmarea plătii din partea curierului.
Voucherul Cadou Vixy poate fi folosit numai pană la data de valabilitate precizata. Detinătorul nu poate solicita transformarea integrală sau partială a beneficiilor acordate de aceste Vouchere in bani.
In cazul voucherelor achizitionate cu plata ramburs, activarea acestora se va face doar dupa intrarea banilor in contul nostru.
Pentru detalii suplimentare privind Voucherele Cadou Vixy, ne puteti contacta la adresa contact@vixy.ro

Ai diversitate, tu alegi!

Lasă un răspuns