Întrebări frecvente

Ai deja un răspuns mai jos, dacă vrei să ne întrebi:

Comanda minimă în magazinul nostru este de 50 lei.
Comanda se efectuează pe site prin intermediul coșului de cumpărături după selectarea produselor ce urmează a fi cumpărate.

După ce au fost adaugate în coșul de cumpărături produsele dorite există posibilitatea adăugurării unui cupon de reducere, apoi se accesează „finalizare comandă”.

Cumparatorul completează formularul de comandă cu datele de identificare și cu detalii pentru livrare apoi se accesează “plasează comanda”.

Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile.

Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul "Contul meu". Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora.

Site-ul www.vixy.ro nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. După efectuarea comenzii de către cumparator, acesta va primi un e-mail prin care este notificat despre confirmarea comenzii și despre costul transportului.
Orice comandă poate fi anulată gratuit de către cumparator in 60 de minute după plasarea comenzii.

ATENȚIE!
www.vixy.ro își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care produsele solicitate nu mai pot fi realizate.

1. Plata se poate face prin TRANSFER BANCAR în lei.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmării comenzii, care cuprinde valoarea produselor cumpărate și taxa de transport.
Deoarece produsele sunt personalizate la comandă, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans a produselor comandate.

IMPORTANT DE ȘTIUT!
În cazul transferului bancar, va fi nevoie de confirmarea plății pentru a fi finalizată comanda și trimis coletul.


2. Plata se poate face ONLINE cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular în pagina securizata a procesatorului de plăți, cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

IMPORTANT DE ȘTIUT!
Pentru plățile online prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Vă punem la dispoziție ca metodă de livrare:

1. CURIER RAPID - 25 lei

În 2-3 zile lucrătoare următoare predării coletului se livrează la adresa indicată de dvs.

Adresa de livrare se completează în momentul în care vă faceți prima dată cont pe site, cu ajutorul unui formular.

Vă rugăm să introduceți informații exacte și complete, inclusiv codurile poștale, pentru a putea să vă trimitem produsele unde trebuie.

ATENȚIE!
Site-ul www.vixy.ro nu poate fi făcut responsabil pentru întârzierile coletelor cauzate de firma de curierat!

2. RIDICARE LOCALĂ ÎN BUCUREȘTI

Disponibil in Bucuresti, Sector 1 - necesită confirmare în prealabil.

Produsele de pe acest site sunt lucrate manual, realizate la comandă.
Cele mai multe produse implică personalizare, timpul de realizare și producție durează între 10-15 zile lucrătoare (nu se iau în calcul zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale).

Dacă perioada de produție depășește intervalul de 10-15 zile lucrătoare, noul termen va fi comunicat într-un email după plasarea comenzii.

Ne poți scrie!

Vom încerca pe cât posibil de repede în intervalul orar 9:00 – 17:00 de luni până vineri, să revenim cu un răspuns!