Întrebări frecvente

Ai deja un răspuns mai jos, dacă vrei să ne întrebi:

CUM COMAND din magazinul on-line Vixy?

Comanda minimă în magazinul nostru este de 749 lei. Comanda se efectuează pe site prin intermediul coșului de cumpărături după selectarea produselor ce urmează a fi cumpărate.

După ce au fost adaugate în coșul de cumpărături produsele dorite există posibilitatea adăugurării unui cupon de reducere, apoi se accesează „finalizare comandă”.

Cumparatorul completează formularul de comandă cu datele de identificare și cu detalii pentru livrare apoi se accesează “plasează comanda”.

Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile.
Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul "Contul meu". Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora.
Site-ul vixy.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. După efectuarea comenzii de către cumparator, acesta va primi un e-mail prin care este notificat despre confirmarea comenzii și despre costul transportului.
Orice comandă poate fi anulată gratuit de către cumparator in 60 de minute după plasarea comenzii.
Vixy.ro își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care produsele solicitate nu mai pot fi realizate.

Ce modalități de plată există?

Plata se poate face face cu numerar în lei.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmării comenzii, care cuprinde valoarea produselor cumpărate și taxa de transport.
În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectueaza livrarea, iar în cazul livrărilor produselor prin Posta Română plata se face prin virare in cont.
La refuzul repetat, nejustificat de primire a produselor comandate sau returnării repetate (maxim de două ori consecutiv) ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans a produselor comandate.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Ce modalități de livrare există și cât costă?

Vă punem la dispoziție ca metoda de livrare:
1. CURIER RAPID (se livrează la adresa indicată de dvs. în ziua imediat următoare predării coletului)
Coletul se plătește la destinație: ramburs sau transfer bancar (datele contului unde puteți depune banii vor fi transmise prin e-mail).
În cazul transferului bancar, va fi nevoie de confirmarea plății pentru a fi trimis coletul.
Taxe de expediere:
- in București comanda se poate și ridica personal la cererea clientului
Pentru localitățile aflate în afara ariei de acoperire a curierului, se percep taxe suplimentare la livrarea prin curier, conform specificațiilor curierului.

Cât timp durează livrarea?

Produsele de pe acest site sunt lucrate manual, realizate la comandă.
Cele mai multe din produse implică personalizare, timpul de realizare și livrare urmand a fi comunicat într-un email după plasarea comenzii.
Adresa de livrare se completează în momentul în care vă faceți prima dată cont pe site, cu ajutorul unui formular.

Vă rugăm să introduceți informații exacte și complete, inclusiv codurile poștale, pentru a putea să vă trimitem produsele unde trebuie.

Ne poți scrie: